Următorul curs de calificare este programat pentru 17 Iunie 2024. Detalii Aici

Cursuri Auto de Calificare/Specializare


Cursurile de calificare si/sau specializare oferite de Autocast si Autoworld va prezinta o alternativa de formare profesionala mult superioara pietei, trainerii acestui program avand o experienta de peste 20 de ani in domeniul industriei auto in tara si strainatate.

 

 

Cursuri Autorizate ANC / CNFPA

Cursurile constau atat in utilizarea unei platforme virtuale avansate din punct de vedere al animatiilor si simularilor specifice fiecarui modul de invatare (prin Electude) cat si in facilitarea unui cadru profesional de desfasurare al stagiului de practica, in reprezentanta Volkswagen Autoworld Cluj.

Partea teoretica va fi disponibila fiecarui participant pe tot parcursul cursului ales, atat in cadrul claselor de studiu, cat si acasa, pentru aprofundare individuala.

 

 

Tipul Certificatelor Emise

In urma absolvirii cursurilor si a sustinerii cu succes a examenului final vi se va elibera certificatul de calificare ‘Mecanic Auto’ sau specializare ‘Electrician Auto’ de catre Ministerul Muncii, prin CNFPA (Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor) / Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC). De asemena veti primi o anexa cu competentele profesionale dobandite in conformitate cu standardul occupational Mecanic Auto / Electrician Auto.


Ești interesat de cursurile oferite de Autocast si Autoworld?

Adreseaza-ne orice intrebare in formularul de mai jos.