Următorul curs de calificare este programat pentru 14 Octombrie 2024. Detalii Aici

Testimoniale


Ce spun utilizatorii platformei Autocast

 

Platforma ofera cea mai buna metoda de invatare din cate am vazut. Prin faptul ca ofera mai mult decat informatie vizuala, poti interactiona cu animatiile, face reglaje si modificari de parametri si sa vezi rezultatele instant in animatiile oferite, ajuta enorm in procesul de intelegere si invatare logica.

Stelian BompaAutoworld Cluj

Folosesc platforma electronica din 2019 impreuna cu elevii din clasa mea. Aceasta ma ajuta sa economisesc timp si prin animatiile prezentate elevilor, informatiile din lectie sunt mult mai usor de retinut; elevii vin cu placere la aceste ore si a crescut interesul lor de a invata.

Marin BarosanLiceul Tehnologic Ion I.C. Bratianu, Bucuresti

Recomand atat cursurile online de baza, cat si pe cele avansate, tuturor care vor să învețe noțiuni fundamentale în domeniul electronicii si mecanicii auto. Cursurile sunt extrem de utile pentru pentru studenții de facultate, în special pentru cei care nu au o experiență mare în practică, datorita explicatiilor practice si simulatoarelor. Platforma permite observarea punctelor slabe.

Len ArnoldDiagnostician Auto – Harghita

Am inceput sa lucrez pe platforma E-learning Autocast din 2019 si sunt foarte entuziasmat. Imi place cum sunt structurate lecțiile, testele, dar mai ales că poți „repara” si testa tu piesele, componentele, circuitele, etc. N-am mai intalnit pana acum asa ceva si felul inteligent cum sunt structurate toate părțile din platforma; ma motivează zilnic sa învăț si sa avansez.

Raul IlisiuAlba Iulia

Pentru cei care folosim deja platforma, concluzia, in trei cuvinte ar fi: „eficient, usor, placut”

Grecu GheorgheLiceul Petru Maior – Reghin

Materia este structurata excelent si reprezinta o noutate pentru mine privitor la modelul de invatare. Noțiunile complicate pentru un cursant neinitiat sunt explicate simplu si sunt îmbinate cu exemple grafice care ajuta abstractul in fixarea lor.

Consider ca un cursant interesat si dornic de invatare poate deveni un specialist foarte bun daca absolva acest tip de instruire.

As recomanda acest curs oricărei persoane interesate de obținerea cunoștințelor pe care le include Electude.

Perianu ViorelCisnadie