Următorul curs de calificare este programat pentru 17 Iunie 2024. Detalii Aici

De ce Autocast?


 

Garanția platformei Electude

Cu ajutorul animațiilor și simulărilor realiste, soluțiile Electude, prezente în peste 50 de țări, revoluționează metodele de învățare a Technologiei Auto. Ele sunt furnizate cu success în școli profesionale, centre de formare, colegii si universități.

Platforma Electude este una avansată care integrează o bază de date cu lecții, sarcini, simulări și teste. Este definită ca cea mai eficientă, plăcută și mai modernă metodă pe care o puteți folosi pentru a explora informatiile in domeniul Auto-Mecanicii.

Platforma permite elevilor, tehnicienilor si studentilor să folosească materialul virtual și să învețe din el concentrându-se în mod constant pe lucrurile practice. Experimentele virtuale folosite în modulele de învatare sunt cele mai bune modele de prezentare a experimentelor în timp real, eliminând nevoia de achiziționare a echipamentelor costisitoare.

 


E-learning = Electude

Bazat pe 30 de ani de cercetare și expertiză, Electude a revoluționat industria educației auto folosind tehnologii practice de jocuri și un mediu de învățare bazat pe explorare. Aceste soluții didactice interactive și captivante îi motivează pe studenții vocaționali să învețe eficient și oferă profesorilor instrumente personalizate de economisire a timpului. Până în prezent, Electude este condus de viziunea fondatorilor săi: faptul că, cu instrumentele potrivite, oricine își poate atinge potențialul maxim.

Cu programe pentru vehicule ușoare, vehicule grele și tehnologii de sisteme, Electude oferă o platformă extrem de adaptabilă, care funcționează la fel de bine în sala de clasă, în magazin sau acasă. Aflați mai multe despre aceasta pe www.electude.com.

 

Platformă Multi-Lingvistică

Ai posibilitatea de a învăța principiile mecanicii auto în limba Română sau Engleză.

Animații și Simulări Realiste

Imagistică actualizată, simulări interactive, interfanța grafică uimitor de realistă.

Studiu și Progres în Ritm Propriu

Ești aglomerat? Nici o problema! Ai oportunitatea de a seta propriul ritm de învățare.

Certificat de Finalizare a Cursului

După ce vei vei da testul final, vei primi un certificat care să ateste parcurgerea cursurilor.


Platforma e-learning integrează un LMS (Learning Management System) cu o bază de date cu lecții, activități, simulări și teste.

  • Fiecare lecție este compusă din paragrafe scurte de teorie în care conținutul este prezentat într-o manieră concisă care captează atenția participanților.
  • Pentru fiecare segment/pagină a lecției participantul trebuie să răspundă la una sau mai multe întrebări pentru a putea continua. Acest sistem îmbunătățește foarte mult reținerea de informație și face ca învățarea să fie mai interactivă; concepută pentru generația digitală de astăzi.
  • Software-ul (platforma) ține evidența răspunsurilor la întrebări si a numarului de încercări efectuate pentru a obtine răspunsul corect. Procentajul obținut este afișat automat la terminarea lectiei/testului. Acest lucru oferă trainerului/profesorului cel mai bun feedback cu privire la progresul real al participanților.

 
Vezi Cursurile Autocast